1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Locaties

Locaties

Op welke locatie ga jij aan de slag?

Onze zorg is onderverdeeld in organisatie sectoren met elk hun eigen locatie(s) en zorgaanbod. In totaal heeft Trajectum 29 locaties verspreid in Noord en Oost Nederland. Hieronder vind je de grootste locaties!

Locatie Hoeve Boschoord

Op locatie Hoeve Boschoord zijn Forensisch Psychiatrische Kliniek De Beuken en Zorgboerderij van 't Wold gevestigd. Midden in de bosrijke omgeving van het Drents-Friese Wold vind je de grootste locatie van Trajectum.

Bekijk locatie

Locatie Zeuvenakkers

Psychiatrisch kwetsbare cliënten vinden hun plek in Appelscha bij de Zeuvenakkers. Cliënten kunnen op Zeuvenakkers wonen in een open of besloten groep, maar ook individueel in een appartement. 

Bekijk locatie

Locatie Groot Hungerink

Gelegen in Eefde, vlakbij Zutphen, bevindt zich de locatie Groot Hungerink. Op deze locatie wordt er op verschillende manieren 24-uurszorg geboden aan cliënten.

Bekijk locatie

Locatie Berkelland

Helemaal in het oosten van Nederland, grenzend aan Duitsland, vind je onze locatie Berkelland. Dit is een gesloten locatie waar Trajectum cliënten behandeld binnen een forensisch kader.

Bekijk locatie

Locaties Ambulante Zorg

Vanuit de locaties Assen, Deventer, Enschede, Zutphen en Zwolle biedt Trajectum diverse ambulante behandeling aan. Deze ambulante zorg richt zich op diagnostiek en behandeling van cliënten.

Bekijk de locaties

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.