1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Locaties
  4. Locatie Berkelland

Rekken - Locatie Berkelland

In het oosten van Nederland vind je de locatie Berkelland van Trajectum. Op deze gesloten locatie worden cliënten binnen een forensische setting behandeld en begeleid.

Meer dan hekken

Locatie Berkelland in Rekken is de enige locatie van Trajectum waar je daadwerkelijk hekken vindt om het terrein. Maar deze is locatie is meer dan een afgesloten terrein voor veroordeelde cliënten. Op deze locatie behandelen en begeleiden wij cliënten met gedrags- en verslavingsproblemen. De locatie kent een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatie groep voor totaal 62 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie. In de multidisciplinaire teams wordt nauw samengewerkt en wordt er voor iedere cliënt een behandeling op maat geboden. Dankzij de specialistische kennis van de medewerkers is het behandelaanbod divers en uitgebreid. Op locatie Berkelland werk je echt op het snijvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg!

Sfeerimpressie

Ligging locatie

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.