1. Home
  2. Over Trajectum

Over Trajectum

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land, maar onze cliënten kunnen uit heel Nederland komen. Bij Trajectum werken ruim 1700 medewerkers. Wij werken vanuit de kernwaarden ambitie, samen en trots.

 

Ambitie

Als organisatie hebben we een ambitie. En dat is de beste zorg bieden voor onze cliënten en hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappelijke veiligheid. Deze ambitie maakt dat wij als organisatie blijven ontwikkelen en ook onze medewerkers moeten ontwikkelen. Bij Trajectum krijg je de mogelijkheid om je eigen ambities te realiseren. Ontwikkelen en doorgroeien, in overleg is er erg veel mogelijk. Als medewerker lever jij een belangrijke bijdrage aan onze ambitie!

Samen

Werken bij Trajectum doe je nooit alleen. Dit besef is bij alle collega's groot. Iedereen weet dat je alleen met elkaar de beste zorg kunt bieden voor de cliënten. Het werken met deze cliënten is niet altijd makkelijk, agressie komt voor op de werkvloer en daarom is het belangrijk dat je elkaar als collega's helpt en vertrouwt.  In een team vang je elkaar op en ben je er voor de ander wanneer hij of zij dit nodig heeft. Maar deze samenhorigheid is niet alleen intern gericht. Ook met externe partners wordt de samenwerking opgezocht om hiermee de kwaliteit van de zorg verder te optimaliseren.

Trots

Dit werk vraagt om doorzettingsvermogen, passie en betrokkenheid! Bij Trajectum zijn we trots op onze medewerkers en op wat zij weten te bereiken met de cliënten. De cliënten zijn soms door de maatschappij en andere zorginstellingen opgegeven, maar bij Trajectum krijgen deze mensen nog een kans. Dankzij de enorme passie die onze medewerkers hebben voor de cliënten worden hier bijzondere dingen bereikt.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.