1. Home
  2. Over Trajectum

Over Trajectum

Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan (volwassen) mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag.

 

Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land, maar onze cliënten kunnen uit heel Nederland komen.

 

Bij Trajectum werken ruim 1700 medewerkers. Wij werken vanuit de kernwaarden Professioneel, Oplossingsgericht, Samenwerken, Gelijkwaardig en Veilig.

Onze kernwaarden

Professioneel

Met de gedreven deskundigheid en expertise van onze medewerkers maken wij het verschil voor de bijzondere doelgroep waar wij voor staan. Onze ambitie is om in de zorg voorop te lopen door onze kennis te blijven ontwikkelen. Elke medewerker neemt zijn verantwoordelijkheid en nét een beetje meer.

 

Oplossingsgericht

Onze cliënten hebben een uiterst ingewikkelde zorgvraag. Dat vraagt om een consequente en zeer verfijnde dagelijkse aanpak en behandeling. Daar hoort ook dat extra stapje bij. Als een bepaalde aanpak goed werkt zetten we dit door. Wat niet werkt, daar stoppen we mee. We denken niet in problemen, maar proberen oplossingen te vinden.

 

Samenwerken

We werken als Trajectum voor onze cliënten en verwanten en dat staat centraal in hoe wij met elkaar samenwerken. Dit is het uitgangspunt in ons handelen. Hierbij zoeken we elkaar op en helpen we elkaar in het behalen van onze gemeenschappelijke doelen.

Gelijkwaardig

Binnen Trajectum is iedereen gelijkwaardig. Vanuit die gelijkwaardigheid bereiken we onze gezamenlijke doelen.

 

Veilig

Specialist zijn voor onze doelgroep vraagt om de hoogste mate van veiligheid van onze medewerkers, cliënten en de maatschappij.

Achter de Schermen bij Trajectum: Onze mensen vertellen

 

Ben jij klaar voor een uitdaging in de specialistische zorg?
Bekijk vacatures

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.