1. Home
 2. Werken bij Trajectum
 3. Begeleiders & Persoonlijk Begeleiders

Begeleiders & Persoonlijk Begeleiders

Houd jij van uitdaging, dynamiek en creatief handelen in je werk? Dan ben je bij Trajectum aan het juiste adres!

 

Trajectum is dé werkgever voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende baan in de zorg. Als Begeleider of Persoonlijk Begeleider sta je dicht bij onze cliënten en begeleid jij ze in hun dagelijkse leven. Dit is geen makkelijke klus.

 

Onze cliënten vertonen extreme gedragsproblemen. Dit is vaak te wijten aan een combinatie van verschillende factoren; een verstandelijke beperking, psychische problemen, hun verleden en de onbekwaamheid om met emoties om te gaan.

 

Agressie is dan ook iets wat je tegen gaat komen in het werk als Begeleider bij Trajectum. Maar hoe ga jij daarmee om? En hoe zorg je ervoor dat de cliënt de volgende keer niet weer in agressie vervalt?

Cristel Begeleider zit op trap

"Als er iets escaleert, weet iedereen wat ‘ie moet doen."

Lees verder
Geert
Begeleider op locatie Boschoord

Weet je wat het is? Highlevel multitasken. Dat is supervet. Het gaat hier écht ergens om...

Lees verder
Jochem
Persoonlijk Begeleider

Mensen die het niet aankunnen in de maatschappij hebben ons heel hard nodig. Dat is het mooist, dat jij er voor hen kunt zijn...

Lees verder
Thea
Persoonlijk Begeleider

Daar waar zorg voor deze cliënten niet meer toereikend bleek, is dat bij Trajectum wel zo. Dat maakt het PRO-team uniek...

Lees verder
Werner
Begeleider

Ben je op zoek naar uitdagend werk op een plek waar jij je kunt ontwikkelen? En ben je niet bang om jezelf tegen te komen? Kijk dan eens naar Trajectum...

Lees verder
Khosro
Agogisch werkbegeleider

Structuur is belangrijk, maar tegelijkertijd weet je nooit wat de dag brengt. Want hier is geen dag hetzelfde...

Lees verder
Femke
Persoonlijk Begeleider

Wat onderscheidt Trajectum? Zorg op maat! Want iedere cliënt heeft recht op een eigen behandeling...

Lees verder
Tom
Persoonlijk Begeleider

Ik heb een zelfstandige baan met veel vrijheid. Ik werk vaak alleen, maar binnen een sterk team, dus ik voél me nooit alleen...

Lees verder
Kelly
Agogisch Werkbegeleider

Jouw rol binnen Trajectum

Jouw werk in de begeleiding van onze cliënten is ontzettend belangrijk. Of je nu werkt in de ambulante begeleiding, op een woongroep of in de activiteitenbegeleiding, samen geef je invulling aan het individuele behandelplan van iedere cliënt.

Bij Trajectum krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Binnen de organisatie is er veel specialistische kennis aanwezig en je wordt gecoacht door je teammanager en behandelverantwoordelijke. Omdat jij de persoon bent die veel in contact is met de cliënten, wordt er van jou ook verwacht dat je meedenkt over de behandelplannen.

Bij Trajectum kun je met je MBO-4 diploma richting Zorg en Welzijn aan de slag als Begeleider. Beschik je over een HBO-diploma richting Social Work, dan kom je in aanmerking voor een functie van Persoonlijk Begeleider.

Wij zoeken Begeleiders en Persoonlijk Begeleiders die stevig in hun schoenen staan en snel kunnen schakelen. Soms verloopt je dag volgens plan, maar soms kan het hectisch zijn. Een ding is duidelijk; geen dag hetzelfde is in de begeleiding bij Trajectum!

 

Wat biedt Trajectum jou?
 • Samenwerken in een team met enthousiaste collega's
 • Verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Kansen om door te groeien
 • De mogelijkheid om zowel fulltime als parttime te werken
 • Diensten van 8 uur aaneengesloten
 • Een eindejaarsuitkering
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg
 • Ruimte voor jou eigen creativiteit en inbreng
 • Verantwoordelijkheden
 • De kans om jezelf te specialiseren binnen het vakgebied
 • Diversiteit in werkzaamheden

Als Begeleider of Persoonlijk Begeleider ga je aan de slag op één van onze woongroepen, in het activiteitencentrum of in een ambulant team. Een deel van onze afdelingen zijn volledig gesloten, anderen besloten en anderen zijn open. Wat spreekt jou het meeste aan?

 

Ben je geïnteresseerd? 

Klik voor de actuele vacatures voor Begeleiders & Persoonlijk Begeleiders op onderstaande button. Staat je vacature er niet tussen, neem dan contact op met één van onze recruiters. 

 

Bekijk vacatures Begeleiding

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.