1. Home
  2. Werken bij Trajectum
  3. Gedragswetenschappers

Gedragswetenschappers

Als Gedragswetenschapper ben jij waarschijnlijk op zoek naar meer dan simpelweg een baan. Je hebt lang gestudeerd en de arbeidsmarkt biedt jou veel verschillende mogelijkheden. Wellicht ben jij op zoek naar persoonlijke ontwikkeling, inhoudelijke uitdaging, ambities nastreven, teamwork, ervaring op doen, je kennis vergroten of een bijdrage leveren aan een maatschappelijk vraagstuk.

 

Mensen werken bij Trajectum om verschillende redenen. Maar er is iets wat hen allemaal bindt; de passie voor onze cliënten!

Bij Trajectum kan je groeien kan je zelf de regie nemen op je ontwikkeling- en leerproces. Er zijn volop mogelijkheden. Dat is heel mooi...

Lees verder
Marleen
Orthopedagoog i.o. tot GZ-psycholoog

Bij FACT benaderen we onze cliënten op een laagdrempelige en proactieve manier.  Nabijheid, er zijn, is soms belangrijker dan je titel...

Lees verder
Maarten
Psycholoog

Een cliënt die dankzij Trajectum het leven weer met plezier oppakt. Ik ben er trots op hoe wij dit als team dragen..

Lees verder
Rosa
Orthopedagoog

Samen verbeteren we de kwaliteit van bestaan, door vrijheid en veiligheid in balans te brengen...

Lees verder
Ronald
GZ-psycholoog in opleiding tot Psychotherapeut

Je leert veel over jezelf en over onze doelgroep. En er is nog zoveel meer te leren. Trajectum biedt mij mogelijkheden om kennis te vergroten en ervaring op te doen binnen diverse vakgebieden...

Lees verder
Renee
Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog

Jouw rol binnen Trajectum

Trajectum biedt binnen de sectoren Klinisch Behandelen, Specialistisch Verblijf en Ambulante Zorg mogelijkheden voor:

  • Orthopedagogen
  • Orthopedagoog-generalisten 
  • Psychologen
  • GZ-psychologen
  • Klinisch psychologen
  • Psychotherapeuten

Als Gedragswetenschapper kun je bij Trajectum aan de slag als medebehandelaar of regiebehandelaar. 

Medebehandelaar

Als medebehandelaar (Orthopedagoog of Basispsycholoog) ben jij samen met de regiebehandelaar verantwoordelijk voor het opstellen en invulling geven aan de behandelplannen van onze cliënten. Je hebt een dynamische functie waarin je nauw betrokken wordt bij de diagnostiek van de cliënten. Richting het sociotherapeutische en multidisciplinaire team heb je een coördinerende rol, ondersteun je hen op inhoudelijk vlak en ben jij het eerste aanspreekpunt. Trajectum biedt diverse GZ-opleidingsplaatsen aan, waardoor veel medebehandelaren zich doorontwikkelen richting de rol van regiebehandelaar.

 

Regiebehandelaar

Als regiebehandelaar ben jij de eindverantwoordelijke voor de gehele behandeling en begeleiding van de cliënten. Jij bent verantwoordelijk voor de diagnostiek, het opstellen van de behandelplannen en de aansturing van het team dat om een cliënt heen staat. Vanuit deze rol werk je erg veel samen met je collega's. Je doet je werk altijd samen met medebehandelaar. Als regiebehandelaar krijg je veel ruimte voor creativiteit en tijd voor de cliënt. In de vorm van individuele therapie ga je aan de slag met de cliënt. Daarnaast biedt de organisatie veel mogelijkheden om jezelf verder te specialiseren binnen het gebied dat jou aanspreekt. Denk hierbij aan de opleiding tot Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut.

 

Wij staan er altijd voor open om het gesprek aan te gaan met mede- en/of regiebehandelaren. Op basis van jouw expertise en interesse gaan we op zoek naar een plek binnen Trajectum die het beste bij je past!

 

Klik voor de actuele vacatures voor Gedragswetenschappers op onderstaande button. Staat je vacature er niet tussen? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Emilie.

 

Vacatures Gedragswetenschappers

 

Contact Corporate Recruiter

GZ-psycholoog aan het woord

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.