1. Home
  2. Werken bij Trajectum

Werken bij Trajectum

Werken bij Trajectum betekent werken op het snijvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg. Een uniek werkveld met een complexe doelgroep.

Onze 1700 collega's werken iedere dag met veel passie met onze cliënten. Met elkaar kunnen wij de hoog specialistische zorg bieden die deze doelgroep nodig heeft. Help jij deze kwetsbare doelgroep weer grip op hun leven te krijgen?

Het werkveld

Trajectum is met 29 locaties in Noord en Oost Nederland een toonaangevende speler in dit specialistische vakgebied. De kwaliteit van onze dienstverlening is hoog, om onze cliënten zoveel mogelijk ontwikkeling en perspectief te kunnen bieden. De cliënt staat centraal. Als werkgever biedt Trajectum verschillende mogelijkheden.

Ga je aan de slag in de begeleiding, dan heb je bij Trajectum een baan met een hoop uitdaging en maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team. De cliënten wonen op gesloten, besloten of open afdelingen. Afhankelijk van de juridische maatregel en de zorgvraag wordt een cliënt op een afdeling geplaatst.

Het zorgaanbod is uitgebreid en specialistisch. Als Gedragswetenschapper werk je als mede- of regiebehandelaar en ben je (mede) verantwoordelijk voor supervisie, het opstellen van het behandelplan van de cliënt, de aansturing van het multidisciplinaire team en denk je actief mee in de nieuwe zorgmethodieken. Ook medisch specialisten spelen een belangrijke rol in de behandeling van onze cliënten.

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen een uniek werkveld? 

 

Bekijk vacatures

Ervaringen van collega's

"Ik werd gevraagd om een nieuwe arbeidsafdeling op te zetten"

Lees verder
Sumi
Agogisch werkbegeleider op locatie Boschoord

“Als verpleegkundige had ik eigenlijk alleen te maken met het medische deel van de behandeling, terwijl ik er als specialist meer van bovenaf naar kijk. Daardoor ben ik veel meer betrokken bij het uitzetten van de behandeling.” 

Lees verder
Bianca
Verpleegkundig Specialist i.o.

“Als je werkt in de zorg moet je veel geven, maar je krijgt ook veel terug”

Lees verder
Karin
Persoonlijk begeleider

“Jarenlang met dezelfde cliënten werken is niets voor mij. Op onze afdeling is het: binnenkomen, stabiel worden en weer verder”

Lees verder
Maurizio
Begeleider locatie Berkelland

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.