1. Home
  2. Werken bij Trajectum

Werken bij Trajectum

Werken bij Trajectum betekent werken op het snijvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg. Een uniek werkveld met een complexe doelgroep. Onze 1700 collega's werken iedere dag met veel passie met onze cliënten. Met elkaar kunnen wij de hoog specialistische zorg bieden die deze doelgroep nodig heeft. Help jij deze kwetsbare doelgroep weer grip op hun leven te krijgen?

Het werkveld

Trajectum is met 29 locaties in Noord en Oost Nederland een toonaangevende speler in dit specialistische vakgebied. De kwaliteit van onze dienstverlening is hoog, om onze cliënten zoveel mogelijk ontwikkeling en perspectief te kunnen bieden. De cliënt staat centraal. Als werkgever biedt Trajectum verschillende mogelijkheden. Ga je aan de slag in de begeleiding, dan heb je bij Trajectum een baan met een hoop uitdaging en maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team. De cliënten wonen op gesloten, besloten of open afdelingen. Afhankelijk van de juridische maatregel en de zorgvraag wordt een cliënt op een afdeling geplaatst. Het zorgaanbod is uitgebreid en specialistisch. Als Gedragswetenschapper werk je als mede- of regiebehandelaar en ben je (mede) verantwoordelijk voor supervisie, het opstellen van het behandelplan van de cliënt, de aansturing van het multidisciplinaire team en denk je actief mee in de nieuwe zorgmethodieken. Ook medisch specialisten spelen een belangrijke rol in de behandeling van onze cliënten. Meer over het werken als Arts of Verpleegkundige bij Trajectum lees je hier.

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen een uniek werkveld? Kom dan werken bij Trajectum!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.