1. Home
  2. Werken bij Trajectum
  3. Artsen & Verpleegkundigen

Artsen en Verpleegkundigen

Trajectum biedt hoog specialistische zorg aan een complexe doelgroep.

Bij onze cliënten is er sprake van meervoudige problematiek, hierbij valt te denken aan licht verstandelijk beperkt, extreme gedragsstoornissen en psychiatrische problemen. Vanwege deze complexiteit is de samenwerking tussen gedragswetenschappers en medici noodzakelijk.

 

Om die reden is Trajectum op zoek medische professionals die vanuit hun expertise een bijdrage willen leveren aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid van onze cliënten.

Ik vind het prachtig om ieders talent te zien. We hebben in het FACT-team allemaal andere kennis, ieder met een eigen visie. Juist die combinatie van mensen maakt het zo mooi...

Lees verder
Cindy
Verpleegkundige

Wat je hier meemaakt, maak je nergens anders mee. Ik leer van elke dag...

Lees verder
Stan
Verpleegkundige Medische Dienst en Begeleider

Jouw rol binnen Trajectum

Psychiaters & Artsen

In het werk als Psychiater of Arts bij Trajectum houd je je bezig met de combinatie van genetica, syndromen en licht verstandelijk beperkt. De doelgroep is uitdagend vanwege de multiproblematiek die zij kennen. Diagnostiek, risicomanagement en medicatiebeleid behoren tot de belangrijkste taken van de Psychiater.

 

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van medisch-psychiatrische en (psycho)therapeutische behandelplannen. In het multidisciplinaire team heb je nauw contact met de regiebehandelaar en andere collega’s. Daarnaast lever je een waardevolle bijdrage op gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken.

 

Bij Trajectum vinden wij het belangrijk dat je als Psychiater of Arts zoveel mogelijk tijd met de cliënt kunt doorbrengen, dus daarom word je op verschillende manieren ondersteund in je werk.

 

Trajectum biedt mogelijkheden voor Psychiaters en Artsen binnen de sectoren Klinisch Behandelen, Specialistisch Verblijf en Ambulante Zorg. Een combinatie van deze sectoren is ook mogelijk. Wij staan er altijd voor open om het gesprek aan te gaan met Psychiaters en Artsen. Op basis van jouw expertise en interesse gaan we op zoek naar een plek binnen Trajectum die het beste bij je past!

Verpleegkundigen

Als Verpleegkundige bij Trajectum maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team. Wij zien een toename van complexiteit bij onze cliënten en zien dat de psychiatrische problematiek toeneemt.

 

Daarnaast is één van de speerpunten van Trajectum het verbeteren van de levensstijl van onze cliënten, omdat wij van mening zijn dat dit een positieve invloed heeft op de behandeling. Dus in plaats van een reactieve functie, hebben de Verpleegkundigen bij Trajectum een preventieve functie.

 

Het leuke aan werken als Verpleegkundige bij Trajectum is dat je erg veel van elkaar kunt leren. Jij bent de persoon met kennis van de medische kant, terwijl je collega's jou iets kunnen leren over het sociaal-agogische aspect van het vak. Juist deze multidisciplinaire input maakt dat wij de beste specialistische zorg kunnen bieden voor onze cliënten.

Trajectum kent de volgende verpleegkundige functies:

  • Verpleegkundige Medische Dienst
  • Verpleegkundig Begeleider
  • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
  • Verpleegkundig Specialist (ook als Regiebehandelaar)
  • Verpleegkundige FACT Teams Ambulant
Ben je geïnteresseerd? 

Klik voor de actuele vacatures voor Psychiaters, Artsen & Verpleegkundigen op onderstaande button. Staat je vacature er niet tussen, neem dan contact op met één van onze recruiters. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

 

Bekijk vacatures Artsen & Verpleegkundigen

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.