1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Locaties
  4. Locaties Ambulante Zorg

Ambulante Zorg

Assen, Deventer, Zutphen, Zwolle, Enschede

Vanuit de sector Ambulante Zorg biedt Trajectum ambulante behandeling en begeleiding aan door middel van dagbehandeling, poliklinisch behandeling, (Forensisch) ACT, Forensisch Resocialisatie Team (FRT) en Werk & Activiteiten.

Multidisciplinaire teams

Ambulante Zorg is één van de drie sectoren van Trajectum. In Noord en Oost Nederland biedt Trajectum behandeling en begeleiding aan cliënten die in het dagelijks leven problemen ondervinden. Het doel van de ambulante zorg is dat cliënten beter in staat zijn zich staande te houden in hun dagelijks leven en beter leren omgaan met hun psychische kwetsbaarheden. Een deel van de zorg wordt outreachend aangepakt. Dat wil zeggen dat de zorgprofessionals proactief contact zoeken met mensen die hun hulp kunnen gebruiken. Wanneer je werkt binnen de Ambulante Zorg werk je samen in een multidisciplinair team waarin iedereen vanuit zijn expertise een bijdrage levert aan de behandeling en begeleiding van cliënten. Deze nauwe samenwerking maakt dat je veel van elkaar leert en samen de beste zorg kunt leveren voor de cliënten. Binnen Ambulante Zorg bij Trajectum werken sociotherapeuten, systeemwerkers/casemanagers, verschillende vaktherapeuten, onderwijskrachten, psychiaters, verpleegkundigen, basispsychologen of –orthopedagogen en GZ-psychologen.


Ambulante Zorg bij Trajectum bestaat uit

  • Dagbehandeling
  • Poliklinische behandeling
  • (Forensisch) ACT
  • Forensisch Resocialisatie Team (FRT)
  • Werk & Activiteiten

 

Bekijk vacatures Ambulante Zorg

Adresgegevens

De locaties van Ambulant zijn gevestigd op onderstaande adressen:

 

Enschede

Benjamin Willem ter Kuilestraat 355, 7545 KV  Enschede 

Zutphen

Dreef 4, 7202 AG Zutphen

Zwolle

Dokter Spanjaardweg 12, 8025 BT Zwolle

Assen

Hendrik de Ruiterstraat 1, 9401 KT Assen

Deventer

Schurenstraat 8a, 7413 RA Deventer

Groningen

Hereweg 80, 9725AG Groningen

Sfeerimpressie

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.