1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Locaties
  4. Locatie Groot Hungerink

Eefde - Locatie Groot Hungerink

In Eefde, vlakbij Zutphen, vind je onze locatie Groot Hungerink. Een open terrein waar de cliënten wonen, werken en hun vrije tijd besteden.

Samen

Op de locatie Groot Hungerink in Eefde wordt 24-uurszorg geboden vanuit verschillende disciplines. De locaties beschikt over haar eigen regie- en medebehandelaren, psychiater, medische dienst en uiteraard een team van begeleiders en persoonlijke begeleiders. Er wordt onderling nauw samengewerkt en iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan de behandeling en begeleiding van de cliënten.

De cliënten op locatie Groot Hungerink zijn veelal mensen die psychiatrisch kwetsbaar zijn. De meeste van onze cliënten hebben daarnaast een stoornis in het autistische spectrum, hechtingsproblematiek of een psychotische stoornis, dan wel een (bipolaire) stemmingsstoornis. Het gaat om cliënten die elders zijn vastgelopen of om cliënten waar, na behandeling, blijkt dat een reguliere setting onvoldoende aansluit bij de complexiteit van de ondersteuningsvraag. Groot Hungerink onderscheidt zich van de reguliere zorg door haar multidisciplinaire, professionele en intensieve begeleidingswijze.

Project PRO - afdeling 't Flier

Op locatie Groot Hungerink bevindt zich afdeling 't Flier. Op deze afdeling is Trajectum, in samenwerking met Pluryn en ASVZ, gestart met Project PRO. Project PRO is er specifiek voor de cliënten die vanwege hun complexe gedragsproblematiek geen plek hebben in de reguliere zorg. De hulpverleningsgeschiedenis van deze cliënten kenmerkt zich door een reeks van overplaatsingen vanwege ernstige agressie incidenten. Bij deze doelgroep ontbrak het perspectief op een langdurige woonplek en een passende behandeling.

Als specialist op gebied van SGLVB vangt Trajectum een aantal van de cliënten van Project PRO op. De cliënten worden behandeld middels de methodiek Triple C. Deze intensieve behandelmethode is gericht op het tegemoet komen aan algemeen menselijke basisbehoeften op fysiek, emotioneel, mentaal en zingevend terrein. Project PRO is een nieuw project en er wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan naar deze manier van zorgverlening. Trajectum is regelmatig op zoek naar fanatieke, doortastende zorgprofessionals die graag hun bijdrage willen leveren aan Project PRO.

 

Bekijk vacatures Eefde

 

Adresgegevens

Meijerinkstraat 12
7211 AE Eefde

Sfeerimpressie

Neem een kijkje op de locatie

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.