1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Locaties
  4. Locatie Zeuvenakkers

Appelscha – locatie Zeuvenakkers

In Appelscha bevindt zich de locatie Zeuvenakkers. Zeuvenakkers biedt samen met de locaties Streekerhof en Ravenswoud specialistische behandeling aan psychiatrisch kwetsbare cliënten met verstandelijke beperkingen. 

Regie op het eigen leven

Locatie Zeuvenakkers is er voor de cliënten die een herstart maken in de samenleving, maar nog niet terecht kunnen in de reguliere zorg. Voor deze cliënten geldt dat ze hun behandel-  en diagnostiekfase hebben doorlopen. Het is duidelijk wat de cliënten nodig hebben aan begeleiding en de focus van de begeleiding ligt dan ook op het oppakken van het dagelijks leven. Op locatie Zeuvenakkers kunnen de cliënten op een beschermd terrein wonen, werken en hun vrije tijd besteden. Dagbesteding is een belangrijk onderdeel van de behandelplannen van de cliënten. Als medewerker van deze locatie ben jij er om de cliënten te helpen de regie over hun leven op te pakken. Samen met de cliënt stel je doelen vast en ondersteun je hen bij het behalen van deze doelen. Bij sommige cliënten gaat dit snel en bij anderen kan dit jaren duren.

 

Bekijk vacatures Zeuvenakkers

 

Adresgegevens

Aekingaweg 4
8426 GN Appelscha

 

Locatie Ravenswoud

Locatie Ravenswoud is een zorgboerderij in Ravenswoud, tussen Smilde en Appelscha, waar wonen en werken gecombineerd wordt aangeboden. Er wordt 24-uurs zorg geboden aan 19 bewoners.

 

Adresgegevens

Lycklamavaart 7
8427 RM Ravenswoud

Locatie Streekerhof

Gelegen in de provincie Friesland vind je onze locatie Streekerhof. Een kleine locatie waar wij cliënten met een niet aangeboren hersenletsel opvangen.

 

Adresgegevens

Oosterstreek 94
8388 NG Oosterstreek

 

Sfeerimpressie

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.