1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Locaties
  4. Locatie Boschoord

Boschoord – locatie Boschoord

In een prachtige, groene omgeving is locatie Boschoord gevestigd. Dit grote terrein heeft vele verschillende woon- en behandelsettingen met bijbehorende veiligheidsniveaus. Van gesloten tot open settingen, maar altijd met 24-uurs zorg. De Forensisch Psychiatrische Kliniek (FPK) De Beuken is de grootste gesloten setting hier. Geen hek, maar de wijze waarop het gebouwd en ingericht is bepaalt de geslotenheid.

Uitgebreid zorgaanbod

Boschoord is een unieke locatie en werkplek. Uniek om verschillende redenen. Allereerst is het een omgeving die je niet verwacht wanneer je denkt aan een Forensisch Psychiatrische Kliniek (FPK). Deze rustige, groene omgeving draagt op positieve wijze bij aan de behandeling van onze cliënten. Daarnaast biedt de locatie een uitgebreid, specialistisch zorgaanbod. Zorg op gebied van extreme agressie, seksueel grensoverschrijdend gedrag, verslavingsproblematiek en psychische problematiek. Ook heeft locatie Boschoord een afdeling voor doven en slechthorenden. Dit uitgebreide zorgaanbod maakt dat je als medewerker kunt specialiseren in een bepaalde richting. 

De zorg op locatie Boschoord wordt voor een groot deel in een gesloten setting aangeboden. Op afdeling 't Wold zijn er ook besloten en open afdelingen.

 

Adresgegevens

Boijlerstraat 4
8387 XN Boschoord

Sfeerimpressie

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.