1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Lieuwe

Lieuwe

Agogisch werkbegeleider locatie Zeuvenakkers

In 2017 rondde ik de opleiding Sport en Bewegen Agogiek af. Ik studeerde verder voor Agogisch Medewerker GGZ. Begin dit jaar heb ik deze opleiding bij Trajectum succesvol afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam als agogisch werkbegeleider in het Activiteitencentrum Industrie bij Trajectum Zeuvenakkers. Pluggen, schroeven, er komt hier van alles voorbij. En soms begeleid ik bij sportactiviteiten.

De eerste dag vond ik best spannend. Je hoort vaak pittige verhalen over dit soort instellingen. Maar ik voelde me al snel thuis. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Het past bij me. Je doet het samen met je team, eigenlijk met de hele locatie. En dat doen we goed. Ik zet mijn sportieve kant in om cliënten te stimuleren tot activiteit. Iedere beweging is een stap voorwaarts. Het gaat vaak niet in één keer, dat heeft tijd en aandacht nodig. Maar áls we dan samen bewegen, is het toch gelukt en dat is geweldig!

Je moet wel stevig in je schoenen kunnen staan want sommige situaties grijpen je flink aan. Gelukkig staan we als team altijd voor elkaar klaar.

Cristel Begeleider zit op trap

Ik had al een mooie baan in de zorg, maar zocht naar meer uitdaging en diversiteit in mijn werk. Dat heb ik bij Trajectum...

Lees verder
Cristel Begeleider zit op trap
Cristel
Begeleider

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.