1. Home
  2. Werken bij Trajectum
  3. Stages en opleidingen

Stages en opleidingen

Ervaring op doen tijdens je studie is ontzettend belangrijk! Trajectum investeert graag in aankomende (zorg) professionals en biedt dan ook verschillende stage- en opleidingsmogelijkheden.

 

De meeste leerlingen en stagiaires blijven na de opleiding bij ons werken en ontwikkelen zich verder binnen de organisatie!

Leerwerkplekken

Veel collega’s bij Trajectum zijn ooit begonnen op een leerwerkplek. Het is dé manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking met risicovol gedrag. In de praktijk leer je van collega’s en ook van cliënten.

Trajectum biedt leerwerkplekken aan voor studenten die een BBL-opleiding volgen. Wanneer je een leerwerkplek hebt bij ons, dan werk je 28 uur per week op één van de locaties en ga je één dag in de week naar school.

Je krijgt een salaris vanuit Trajectum en ook je opleidingskosten worden vergoed. Je komt in aanmerking voor een leerwerkplek als de minimale leeftijd past bij de leerwerkplek. Sommige locaties zijn niet te bereiken met het openbaar vervoer en in dat geval is eigen vervoer noodzakelijk. 

Wij bieden leerwerkplekken aan voor studenten van:

  • MBO-4 Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)
  • HBO Social Work

 

Wil je weten of er op dit moment beschikbare leerwerkplekken zijn? Kijk dan bij onze openstaande vacatures.

Stages

Als stagiair ben je van harte welkom bij Trajectum. Wij bieden een goed leerklimaat, waarbinnen je als stagiair kennis maakt met je toekomstige beroep. Er is aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en we zorgen voor de juiste begeleiding. Ook krijg je tijdens je stage de ruimte om je te bekwamen door middel van trainingen en e-learning.

Wanneer je een stageplek hebt bij Trajectum kun jij voor een minimale duur van 20 weken praktijkervaring op doen binnen de organisatie. Voor een fulltime stage ontvang je een stagevergoeding van €400 per maand.

Je komt in aanmerking voor een stageplek als je minimaal 19 jaar oud bent en je een gerelateerde opleiding volgt. Ook is het voor sommige locaties noodzakelijk dat je over eigen vervoer beschikt.

Wie bieden stageplekken aan voor studenten van:

  • MBO-4
  • HBO
  • WO
Afstuderen

Afstuderen is ook mogelijk bij Trajectum. In dat geval doe jij een onderzoek dat relevant is voor onze organisatie. Samen met jou kiezen wij een onderzoeksvraag die bij jou en je opleiding past.

Wanneer jij een zorggebonden onderzoek gaat doen, beoordeelt onze onderzoekscommissie je voorstel. Hierbij wordt er onder andere gekeken of je onderzoek wetenschappelijk en methodisch degelijk is en of het juridisch en ethisch verantwoord is.

We bieden afstudeerplekken aan voor studenten van:

  • HBO (bachelor/master)
  • WO (master)
Meer weten?

Er is elk jaar veel vraag naar leer-werkplekken/bbl-plekken en stageplekken. Helaas kunnen wij dus niet alle aanvragen invullen. Heb je interesse in een van de beschikbare plekken, dan ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief. Je kunt onze openstaande leerwerk-plekken vinden op de vacaturepagina.

Staan hier geen openstaande leerwerkplekken? Dan hebben we op dit moment helaas geen beschikbare plekken. Een open sollicitatie sturen is uiteraard wel mogelijk. Houd er dan wel rekening mee dat het even kan duren voordat er weer plekken beschikbaar zijn.

Heb je vooraf nog vragen? Neem dan contact op met een van onze Praktijkcoördinatoren, zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden binnen Trajectum:

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.