1. Home
  2. Werken bij Trajectum
  3. Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk

Onze cliënten hebben vaak geen sociaal netwerk om op terug te vallen en soms woont de familie ver weg. Sociaal contact is iets wat zij erg kunnen missen.

 

Als vrijwilliger bij Trajectum kun jij hier een belangrijke rol in spelen. Als vrijwilliger sta je los van de behandeling van de cliënten en hierdoor is er ruimte voor gezelligheid en leuke activiteiten.

 

Je gaat op bezoek bij een cliënt, onderneemt samen wat of helpt bij een activiteit. Soms zoeken wij ook vrijwilligers als ondersteuning op een groep, voor administratief werk of bijvoorbeeld een chauffeur.

 

In een persoonlijk gesprek met de vrijwilligerscoördinator kijken we samen wat bij je past en wat er mogelijk is. Dit is vaak meer dan je denkt!

Wie zoeken wij?

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze cliënten. Als vrijwilliger vervul je dan ook een belangrijke rol. Wij zijn op zoek naar mensen die:

  • Om kunnen gaan met een complexe doelgroep;
  • Stevig in hun schoenen staan;
  • Onbevooroordeeld zijn;
  • Toewijding laten zien.
Contact met andere vrijwilligers?

We hebben een onwijs leuke club vrijwilligers. We vinden het belangrijk dat zij de kans krijgen elkaar als collega's te ontmoeten en geschoold te worden voor hun werk. Daarom organiseren wij verschillende bijeenkomsten voor vrijwilligers: scholing, bijeenkomsten waar vrijwilligers ervaringen kunnen uitwisselen en andere gezellige activiteiten zoals bijvoorbeeld een diner, kerstactiviteit of bingo-avond!

Meer informatie of vrijwilliger worden?

Ben jij enthousiast geworden en denk je dat het vrijwilligerswerk bij Trajectum misschien ook iets voor jou is? Dan willen we je uitnodigen om contact op te nemen met onze Coördinator Vrijwilligers Annemarie van Esch.


Annemarie van Esch
Coördinator Vrijwilligers
06-229 496 79

avanesch@trajectum.info

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.