1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Cristel

Cristel

Begeleider locatie Zeuvenakkers

In mei 2019 ben ik begonnen bij Trajectum en ik voel me hier helemaal thuis. Ik had al een mooie baan in de zorg, maar zocht toch naar meer uitdaging en diversiteit in mijn werk. Dat heb ik bij Trajectum helemaal gevonden! Ik kan me hier blijven ontwikkelen. Dat wil ik: Nóg beter worden in mijn vak, nóg meer leren en zien. Ik ga geen uitdaging uit de weg.

Cristel Begeleider zit op trap

Ik heb een lieve man en zes prachtige kinderen. Thuis ben ik consequent, op mijn werk ook. Het is geen rol, het is wie ik ben. Dat voelt de cliënt feilloos aan. Ik bekijk iedere cliënt opnieuw, altijd neutraal. Ik kijk alleen naar gedrag en pas me daarop aan. Ik maak het graag huiselijk, dat is mijn moederinstinct denk ik. ’s Middags een appeltaartje bakken, de geur van koffie; pure gezelligheid. Ik laat weten dat ik trots op onze cliënten ben, neem ze bij de hand en we gaan samen aan de slag.

Ik wil hier graag jarenlang blijven. Het is een soort klein dorpje waar alles is. Je wordt er blij van. De diversiteit in groepen, dát biedt uitdaging. Ben je daarnaar op zoek, dan moet je bij Trajectum komen werken!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.