1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Stan

Stan

Verpleegkundige Medisch Dienst en Begeleider locatie Berkelland

Werken bij Trajectum? Dit is helemaal mijn ding. Vooral omdat de doelgroep me zo aanspreekt. Het is ontzettend leerzaam, uitdagend en nooit saai. Anders dan mijn ervaring in de reguliere gezondheidszorg. Wat je hier meemaakt, maak je nergens anders mee. Ik leer van elke dag. Met mijn tomeloze energie, ben ik hier dus goed op m’n plek.

Wij behandelen cliënten met een licht verstandelijke beperking en risicovol gedrag, sommige cliënten hebben een strafrechtelijke titel. Als Verpleegkundige Medische Dienst ben ik de link tussen de afdelingen en de huisarts, of psychiater. We werken in een multidisciplinair team. Als Begeleider draai ik mee in een team op de afdeling. Is er sprake van een incident, kan ik overal ingeschakeld worden.

Ik werk hier nu ruim een jaar en ervaar Trajectum als een hele fijne werkgever die wil investeren in haar medewerkers. Er liggen prachtige kansen, mijn advies: Grijp ze met beide handen aan!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.