1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Rosa

Rosa

Orthopedagoog locatie Groot Hungerink

In 2017 ben ik begonnen bij Trajectum als Orthopedagoog. Je hoort weleens: “Hou op met die adviezen, zo werkt het niet in de praktijk.” Daarom koos ik er bewust voor om eerst in Arnhem op de leefgroep praktijkervaring op te doen.

Dankzij deze ervaring kan ik in mijn rol als Behandelverantwoordelijke de brug slaan tussen de teams en de behandelplannen van de cliënten. Ik ondersteun teams in hoe onze cliënten het beste begeleidt kunnen worden. Dit doe ik bijvoorbeeld ook bij het PRO-team op onze locatie Groot Hungerink. Het PRO-team behandelt en begeleidt vier cliënten en hier geldt zeer complexe problematiek. En daar ligt juist de uitdaging voor mij en het team. Vanaf de start ben ik betrokken bij dit team en ik heb deze cliënten vanaf het begin meegemaakt. Een van onze cliënten lag altijd in bed en wilde verder niks. Dankzij de behandeling en begeleiding van het PRO-team heeft hij nu met plezier het leven opgepakt, door middel van onder andere dagbesteding. Ik ben er zo trots op hoe wij dit als team dragen!

Bij Trajectum krijg je mooie kansen. Toen mijn oog op de vacature viel, dacht ik dat mijn onervarenheid een probleem zou kunnen zijn. Ik kwam tenslotte nog maar net uit de studiebanken. Trajectum bood me een kans en die greep ik zonder enige twijfel aan. Over een tijdje start ik met de GZ-opleiding, ik kijk daar enorm naar uit! De doorgroeimogelijkheden bij Trajectum zijn groot. Heb je passie voor dit vak en ben je bereid om jezelf te ontwikkelen? Dan is Trajectum een perfecte plek. Ook zonder veel ervaring dus. Word je onze nieuwe collega, dan kom je in een gelijkwaardig team waar we heel serieus met elkaar sparren, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid en ontspanning.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.