1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Cindy

Cindy

Verpleegkundige FACT Team Ambulante Zorg

In mijn functie doe je van alles en nog wat. Zorgen voor medicatie, verpleegkundige screenings en nog veel meer. Je bent intensief betrokken bij de behandeling en begeleiding van de cliënt. Ik werk heel zelfstandig in een multidisciplinair team.

Ik werk sinds 2017 bij Trajectum. Daarvoor werkte ik 10 jaar in de verslavingszorg. Het bevalt me bij Trajectum echt heel erg goed. Het is een fijne werkgever en we werken met een hele leuke doelgroep. Passie hebben voor deze complexe doelgroep is wel echt een must, denk ik. Deze mensen vallen vaak tussen wal en schip. We moeten creatief denken en buiten de gebaande paden treden. Wij helpen deze doelgroep echt en daardoor voel je je bij Trajectum altijd van nut. We zetten net een tandje bij om deze doelgroep gehoord te laten worden.

Hier krijg je de ruimte om een eigen draai aan je werkzaamheden te geven. Ik doe dat zelf graag met behulp van plaatjes, schema’s, het aanbieden van de juiste materialen, gewoon alles om het zo behapbaar mogelijk te maken. Ik vind het heerlijk om daar in te duiken! Die vrijheid krijg je hier.

Je komt hier van alles tegen. Iedere dag is anders. Ik herinner me bijvoorbeeld een eerste consult met een van onze cliënten nog heel goed. Hij was zo gesloten, maar inmiddels kan hij zoveel beter delen. Is hij blij met onze komst en mist hij ons als we er niet zijn. We luisteren, motiveren en stimuleren. We leggen de lat voor de cliënten niet hoog, maar kijken naar de kleine stapjes. Als we die halen, dan geeft dat zoveel voldoening. Dan voel je je zo trots.

Ik vind het prachtig om in ons team ieders talent te zien. We hebben in het FACT-team allemaal andere kennis, ieder met een eigen visie. Juist die combinatie van mensen maakt het zo mooi. 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.