1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Werner

Werner

Begeleider PRO-team locatie Groot Hungerink

Ik werkte voorheen in de sales. Ik wilde altijd al wel in een zorginstelling als Trajectum werken, maar daar kwam ik met mijn opleidingsachtergrond niet zo makkelijk binnen. Tot ik via via bij Trajectum een kans kreeg en op gesprek mocht. Dit ging goed en ik mocht al snel aan de slag bij het PRO-team.

Ik werk bij het PRO-team van Trajectum. Dit is een nieuwe afdeling opgezet vanuit het gedachtegoed van Triple-C. Niet behandelen van de pathologie, maar tegemoet komen aan de algemeen menselijke basisbehoeften. De zorg is erop gericht dat cliënten zoveel mogelijk het gewone leven kunnen ervaren.

Er was een nieuwe cliënt. Ik heb – toen nog in het crisiscentrum – eerst een patatje met hem gegeten. Hij kende me dus al een beetje voordat hij bij ons kwam wonen. Dat gaf hem een gevoel van veiligheid. Contact, daar gaat het om.

Waarom ik dit wilde doen? Het zit gewoon in me. Je moet stevig in je schoenen staan en dat sta ik.

Nu doe ik de opleiding HBO Social Work. Trajectum geeft me die kans. Ik heb veel energie, hou van sport en kan hier heel goed mijn ei kwijt. Een uitdaging in de zorg op topsportniveau! Trajectum is een bijzondere plek. Daar waar zorg voor deze cliënten niet meer toereikend bleek, is dat hier wel zo. Dat maakt het PRO-team uniek. Misschien schrijven we wel geschiedenis!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.