1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Ronald

Ronald

GZ-psycholoog in opleiding tot Psychotherapeut locatie Hoeve Boschoord

Het boeiendst? De meervoudige complexe problematiek van onze cliënten. Er is vaak meer nodig dan wat standaard geboden wordt, waarbij ik mijzelf meer wil en kan bekwamen in deze complexiteit. 

We zoeken steeds multidisciplinair naar aanknopingspunten om de kwaliteit van leven te vergroten als doel van het behandelen, waarbij ook beveiligen een rol speelt. Samen verbeteren we de kwaliteit van bestaan met daarin de balans tussen vrijheid en veiligheid.

Werken bij Trajectum is inhoudelijk zeer uitdagend. Het is een mooi feit dat je met meer disciplines samenwerkt en samen zoekt naar mogelijkheden vanuit je eigen expertise. Bij Trajectum bieden we hoog specialistische zorg. Het mooie is dat je juist ook bij deze complexe doelgroep, veel kunt bereiken en betekenen, weliswaar in kleine stappen. Ik blijf me ook nog verbazen over de ontwikkeling die cliënten hier doormaken. Waar het eerder vaak niet gelukt is, blijven wij zoeken naar mogelijkheden. En daar zijn wij goed in. We bereiken resultaten die eerder niet gelukt zijn.

Ik kreeg een mailtje van een moeder die vertelde dat zij haar zoon in tijden niet zo ontspannen had gezien. Dat raakt mij dan.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.