1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Roland

Roland

Psychomotorisch Therapeut Ambulante Zorg

Nee, ik was niet bepaald een goede student. Ik moest het van de praktijk hebben. Niet steeds met mijn neus in de boeken. En nu doe ik iedere dag iets waar ik mijn energie in kwijt kan. Mijn passie is bewegen en daar heb ik mijn vak van gemaakt.

Al 10 jaar werk ik als PMT’er bij Trajectum. Vooral de variëteit van cliënten en de mogelijkheden om de therapie vorm te geven zijn fantastisch. Wij geven mensen levensvreugde. Ik denk graag out of the box. Onze cliënten zijn vaak naar binnen gericht, ik neem ze mee naar buiten. Letterlijk en figuurlijk. Zo ben ik voor een korte skivakantie met een groepje cliënten naar Winterberg gegaan. Een unieke en waardevolle ervaring. Als ik met mijn cliënten wil kanoën, doen we dat. Ik ben vrij in het uitoefenen van mijn vak. Voor iedereen die hier werkt geldt: alles is bespreekbaar en er wordt meegedacht in jouw ambities!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.