1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Renee

Renee

Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog locatie Zeuvenakkers

Ongeveer vier jaar geleden startte ik als gedragsdeskundige bij de sector Ambulante Zorg van Trajectum. Ik kwam in een hecht team terecht, waar elke dag gestart werd met het gezamenlijk bespreken van het programma en de doelen waaraan gewerkt zou worden. Een ieder leverde een unieke bijdrage aan de behandeling van de cliënt, waardoor een totaal zorgaanbod tot stand kwam.

De vraag is altijd: hoe kunnen we het behandelaanbod binnen onze sector nog beter toespitsen op de doelgroep en het individu? Het is een geweldige uitdaging om daar de juiste antwoorden op te vinden. We werken hier met een uitdagende en relatief onbekende doelgroep. Op bijvoorbeeld het gebied van diagnostiek en behandeling vraagt dit om maatwerk. Het vergt een creatieve en flexibele houding die je overigens op andere gebieden binnen de organisatie ook volop kan inzetten. Hierin zal je wel zelf actief moeten zijn en zoeken naar een juiste balans, af en toe iets anders doen kan je enthousiasme over het werk vergroten en houdt je werkleven gezond. Zo geef ik weleens een training of houd ik een referaat. Dat is voor mij tevens een gelegenheid om diep in de materie te duiken zodat ik scherp blijf op ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Binnen Trajectum zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Zo ben ik onlangs gestart met de opleiding tot GZ-psycholoog. Daarnaast zijn er verschillende online cursussen te volgen, door Trajectum verzorgde trainingen en conferenties bij te wonen en kun je deelnemen aan diverse scholingen binnen je eigen vakgebied.

Je leert veel over jezelf en over onze doelgroep. En er is nog zoveel meer te leren. Elke dag word je opnieuw verrast, er gebeuren hier veel mooie dingen. Voor mij zijn dat vooral de successen die cliënten weten te behalen, hoe klein ook, en waar ik een rol in heb mogen spelen.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.