1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Marleen

Marleen

Orthopedagoog in opleiding tot GZ-psycholoog FACT-team

Ik begon in 2014 als stagiaire bij Trajectum. Ik studeerde Orthopedagogiek. Het beeld dat ik van Trajectum had was vertekend. Ik denk dat veel mensen een verkeerd beeld hebben. Vooral als het gaat om mensen met een laag verstandelijke beperking zijn er misvattingen. Onze doelgroep kan vaak zoveel meer dan men denkt.

Bij ons krijgen cliënten de mogelijkheid om dat te laten zien en te groeien. We werken niet met alleen gestandaardiseerde protocollen en dat geeft je als medewerker vrijheid. En juist die gespecialiseerde hulp die Trajectum biedt, werkt zo goed. Bij ons wordt de cliënt wél begrepen en geholpen.

Ambulante zorg is heel divers. Je leert een brede doelgroep cliënten kennen waarbij alle psychiatrische problematiek voorbij komt. Dat is een enorme uitdaging, die wij met een multidisciplinair team tegemoet gaan. Dit doen we met elkaar. Samen met een psychiater, systeemtherapeut, maatschappelijk werker, en meer. Allemaal met een eigen kijk hebben we samen ontzettend veel kennis en kunde in huis.

Bij Trajectum kan je groeien, dit geldt voor alle disciplines. Je kan zelf de regie nemen op je ontwikkel- en leerproces. Er zijn volop mogelijkheden. Dat is heel mooi!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.