1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Maarten

Maarten

Psycholoog FACT Team Ambulante Zorg

Ik maak onderdeel uit van het FACT* team van Trajectum. Dat is heel dynamisch! Bij FACT werken we in een multidisciplinair team intensief samen. Het team is blijvend in ontwikkeling om de beste zorg te kunnen blijven bieden. Bij FACT behandelen we in teamverband eenzelfde cliënt (shared caseload). Doordat wij cliënten regelmatig thuis bezoeken, kunnen symptomen van terugval eerder worden gesignaleerd waardoor er tijdig ingegrepen kan worden.

Elke dag stellen we opnieuw de vraag: Wat is er nodig? We werken als multidisciplinair team intensief samen om de juiste zorg te bieden. We kijken verder dan het standaard het behandelprotocol om een cliënt te helpen zijn leven weer op de rit te krijgen. We denken in mogelijkheden om aan te sluiten op het niveau van de cliënt. Dit is een hele uitdaging!


De uitdaging is onze doelgroep, vanwege de complexe problematiek van onze cliënten. Nabijheid, er zijn, is soms belangrijker dan je titel. Het gaat om het contact. We benaderen onze cliënten op een laagdrempelige en proactieve manier. We zijn betrokken voor zo lang dat nodig is. Werken bij Trajectum blijft je verrassen!

 

*FACT: Flexible Assertive Community Treatment

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.