1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Khosro

Khosro

Agogisch werkbegeleider locatie Berkelland

Ik kende Trajectum een beetje, omdat ik niet ver van de locatie woon en ik kon me zo voorstellen dat sportactiviteiten hier wel gewenst zouden zijn. Ik was erg nieuwsgierig naar wat ze precies deden bij Trajectum, dus ik stuurde een open sollicitatie. Nu werk ik hier al 1,5 jaar met veel plezier.

In groepsverband kunnen cliënten zich makkelijker terugtrekken. Bij mij niet, want ik heb vaak een-op-een contact met de cliënt. Persoonlijk, heel open en vaak met een beetje humor. Ik onderzoek de affiniteit van de cliënt, leid hem/haar rond en zorg ervoor dat we elkaar beter leren kennen. Vervolgens proberen we meer in groepjes te doen, zodat we van elkaar kunnen leren. Leren rekening te houden met elkaar. Samen maken we een thuis. Het is mijn verantwoordelijkheid om te motiveren en te zorgen voor vitaliteit. Zo is de cliënt ook met andere dingen bezig dan alleen met behandeling.

Ook leuk: Ik heb een nieuwe kans gekregen! Binnenkort begin ik als ambassadeur van Trajectum en mag ik gastlessen verzorgen op verschillende scholen. Hoe gaaf is dat!? Ik verheug me erop om studenten te kunnen vertellen over ons prachtige werk. De eerste gastles is al ingepland. Trajectum spant zich in voor haar medewerkers. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

Ben je op zoek naar uitdagend werk op een plek waar jij je kunt ontwikkelen en ben je niet bang om jezelf tegen te komen? Kijk dan eens naar Trajectum! Er zal een wereld voor je open gaan…

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.