1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Jochem

Jochem

Persoonlijk Begeleider locatie Berkelland

De start van deze locatie, was ook de start van mijn carrière bij Trajectum. Ik werk hier bijna 9 jaar. Ik had een pedagogische achtergrond, daar kon ik wat mee, maar verder was ik zo groen als gras. Ik zag de vacature in de krant en wilde kijken of dit iets voor mij kon zijn.

21 jaar was ik toen ik begon. Met een flinke dosis enthousiasme en gezonde spanning. Mijn grootste verbazing was nog wel, dat ik zag dat het om gewoon mensen ging. Ik had van te voren een ander beeld van de cliënten die behoren tot de doelgroep SGLVB. Ik leerde snel, iedere collega zag ik als voorbeeld. Even later rondde ik via Trajectum de studie Medewerker Maatschappelijke Zorgverlening af.

Het aannamebeleid van cliënten is veranderd. De problematiek complexer. Wij vangen juist mensen op, die tussen wal en schip raken. Wat we hier bereiken, lukt de cliënt niet in zijn eentje in zijn of haar omgeving. Dat brengt veel uitdaging met zich mee. Van eerder beheersmatig, naar nu meer doordacht handelen. Daarvoor is een sterk, stabiel team van belang. Trajectum heeft een breed leerprogramma. Dat is mooi, zo blijf je je ontwikkelen. Iedere cliënt is uniek. Iedere locatie is uniek. Trajectum biedt daarmee vaak een antwoord op de vraag. Daar ben ik trots op. Geen dag is hetzelfde. Je voert bijzondere gesprekken op verschillende niveaus. Mooi werk.

Ik zeg altijd: We zijn zoveel meer dan hekken. Weet je wat het is? Highlevel multitasken. Dat is supervet. Het gaat hier écht ergens om.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.