1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Gertjan

Gertjan

Teammanager locatie Groot Hungerink

Iedereen is van waarde. Bij Trajectum geven we daar echt betekenis aan. Ik denk dat de zorg en ondersteuning in Nederland beter kan. En daar wil ik graag een bijdrage aan leveren.

In mijn werk houd ik mij veel bezig met de vraag: Hoe kunnen we onze zorg beter organiseren? Verandering en continue verbetering stimuleer ik vanuit innovatie en informatie om door middel van (digitale) transformatie te komen tot nieuwe bedrijfsmodellen en nieuwe zorgconcepten.

20 jaar lang werkte ik bij een grote zorginstelling, onder andere als adviseur op het gebied van innovatie. Ik wilde graag dichter bij de cliënt zijn, meer met mijn neus op de zorgprocessen zelf. Bij Trajectum kan dat. We blijven optimaliseren, want we kijken altijd verder. De focus ligt sterk op de mogelijkheden bij onze cliënten. Ik ben eigenlijk nog maar nét begonnen bij Trajectum, maar het voelt alsof ik hier al jaren werk. Ik voelde me heel welkom. Hoorde er meteen bij. Het is een hele fijne plek! 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.