1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Femke

Femke

Persoonlijk Begeleider locatie Zeuvenakkers

Ik begon 2,5 jaar geleden in de flexpool. In deze periode ontdek je vaak wat je leuk vindt en wat bij je past. Er kwam al snel een mooie plek vrij op Zeuvenakkers en daar ben ik direct voor gegaan!

Structuur en duidelijkheid; daaraan ontleen ik mijn houvast. Samen varen we op een duidelijk programma. Maar het is altijd maatwerk, er moet genoeg ruimte overblijven voor de juiste persoonlijke begeleiding. Onze cliënten zijn soms onberekenbaar en dat zet je aan tot nadenken en creativiteit. En soms gaat het ook gewoon om een arm om ze heen of een knuffel. Structuur is dus heel belangrijk, maar tegelijkertijd weet je nooit wat de dag brengt. Want bij Trajectum is geen dag hetzelfde.

Je leert hier veel over jezelf. Leuke dingen en moeilijke dingen. Ik heb geleerd om sterker in mijn schoenen te gaan staan. Trajectum biedt mogelijkheden om door te groeien. Wil je meer en kan je meer, dan kan dat hier. En het team staat altijd voor je klaar.

Op dit moment begeleid ik een cliënt naar een eigen woning. Heel duidelijk stel ik; ik ga niet verhuizen, jij gaat verhuizen. Dus wat heb jij nodig? Je reikt aan, schept voorwaarden, maar uiteindelijk is het aan de cliënt zelf. Met kleine stapjes bereik je dan samen het doel, fantastisch is dat!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.