1. Home
  2. Over Trajectum
  3. Onze collega's
  4. Bas

Bas

Bewegingsagoog en agressietrainer locatie Zeuvenakkers

Ruim 10 jaar geleden begon ik op Boschoord als flexmedewerker. Toen heb ik overal van kunnen proeven. In die tijd had ik vooral de ambitie om mensen beter te maken. Nu gun ik onze cliënten vooral een mooi moment. Juist in het kleine, zit de schoonheid van ons werk. Dát maakt werken bij Trajectum zo boeiend.

Bewegingsagoog Bas op de fiets

Vanmorgen met twee jongens gemountainbiket. We hebben genoten! Op woensdagmiddag huren we het zwembad in de buurt af. Zo kunnen we voor iedere cliënt in alle rust persoonlijke doelen stellen. Het is altijd maatwerk. Een heel klein stukje wandelen; wat lukt, is gelukt.

Het is een uitdaging om mensen met zware dossiers op weg te helpen. Mensen die soms nergens terecht kunnen, tussen wal en schip vallen, die loodsen wij de dag door. Dat doen wij in een omgeving waarin humor, out of de box denken en creativiteit worden gewaardeerd.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.