1. Home
  2. Nieuws
  3. Werken in de Forensische Zorg

30-6: Campagne werken in de Forensische Zorg

Heb jij de radiocommercial van 'Werken in de Forensische Zorg' al gehoord?

Vandaag start de landelijke campagne Werken in de Forensische Zorg met als doel meer bekendheid te geven aan wat het werken in de Forensische zorg precies inhoudt. Je zult radiocommercials horen en  op internet advertenties voorbij zien komen.

Waarom wil je werken in de Forensische Zorg?
In de Forensische Zorg moet je verder kunnen kijken. Want je werkt op het snijvlak van het strafrecht en de zorg. Je krijgt te maken met mensen die een psychiatrische of psychische stoornis hebben en in aanraking zijn geweest met politie en justitie. Dan kan behandeling worden opgelegd waarbij de veiligheid van de samenleving voorop staat. Dat betekent werken op het allerhoogste niveau in de zorg. En dat vraagt om mensen die in staat zijn om te werken op de top van de toppen van hun kunnen. Dat vraagt om mensen die verder kunnen kijken. Werken in de Forensische Zorg. Daar moet je klaar voor zijn.

 

Kijk voor meer informatie op de website: www.werkeninforensischezorg.nl

Campagne Werken in de Forensische Zorg

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.