1. Home
  2. Nieuws
  3. Speeddaten

28 oktober doen wij mee aan de speeddate-dag van Zorgplein Noord!

Op donderdag 28 oktober zetten wij de deuren van onze locaties Boschoord en Zeuvenakkers open.

Ben jij geïnteresseerd om bij ons te komen werken, maar wil je eerst op een vrijblijvende manier een kijkje komen nemen? Dit is je kans! Kom bij ons speeddaten!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar hoe het is om achter gesloten deuren te werken of hoe het is om met cliënten te werken die een forensische achtergrond hebben. Of dat je een beeld hebt van een forensisch psychiatrische kliniek als een soort gevangenis. Hoe leuk is het dat je middels een speeddate bij ons kunt ervaren dat de werkelijkheid waarschijnlijk heel anders is. Op 28 oktober hebben wij daarom op onze locaties Boschoord en Zeuvenakkers een speeddate georganiseerd waarvoor jij je kunt aanmelden! Hoe ziet dat eruit?

Speeddate locatie Boschoord:

Je kunt kiezen uit 2 tijdsvakken: 09.30-10.30 of 10.45-11.45 uur.

Je komt naar onze locatie toe waar je wordt opgevangen met een kop koffie/thee met wat lekkers erbij. De helft van de groep start met een rondleiding door de Beuken, (forensisch psychiatrische kliniek) waarbij je alles verteld wordt over de afdelingen. De andere helft van de groep start bij zorgboerderij de Eikenhof met het speeddaten, waarbij je met zowel een aantal medewerkers als een cliënt in gesprek kunt om je vragen te stellen óf van hen te horen hoe het écht is om op Boschoord te werken.

Na een half uur is de eerste helft van het programma afgelopen en wordt je meegenomen voor de speeddate/rondleiding. Na afloop word je weer richting het grote parkeerterrein gebracht en heb je misschien nog wel zin om ook een kijkje te nemen op onze locatie Zeuvenakkers! Aanmelden kon tot 24 oktober.

Je krijgt een bevestiging toegestuurd met alle benodigde gegevens. 

 

Speeddate locatie Zeuvenakkers:

Je kunt kiezen uit 2 verschillende tijdvakken: 13:00- 14:00 uur of 14:15-15:15 uur.


Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze mooie locatie in Appelscha! Wij laten je graag onze locatie zien en vertellen je er graag meer over tijdens een speeddate moment. Bij binnenkomst krijg je een kop koffie/thee en kun je met een aantal van onze medewerkers in gesprek om je vragen te stellen of om van hen te horen hoe het is om te werken op locatie Zeuvenakkers. Daarna krijg je een rondleiding over het terrein van een van onze teammanagers. Heb jij altijd al willen weten hoe het is om bij ons te werken? Pak dan nu je kans en meld je aan voor de speeddate! Aanmelden kon tot 24 oktober.

Je ontvangt van ons een bevestiging per mail dat je aanmelding is binnen gekomen.

 

Kom jij onze mooie locaties Boschoord en Zeuvenakkers bekijken?

Meer weten?

De speeddatedag is met name geschikt voor mensen die interesse hebben in o.a. de functies van begeleider, persoonlijk begeleider, psycholoog, orthopedagoog. Heb je interesse in een andere functie? Laat ons dit dan even vooraf weten, dan passen we ons programma daarop aan.

Voor vragen kan je terecht bij onze Recruiter Emilie Roke-van Houwelingen: eroke-vanhouwelingen@trajectum.info of door (in de ochtend) te bellen naar 06-15925307.

 

 

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.